Osvojite jedan od posljednjih pet primjeraka romana Obješeni (2005)

Objavljeno May 6, 2013 u Blog

Osvojite jedan od posljednjih pet primjeraka romana Obješeni (2005)

Eto vidiš kak se to okrene u životu. Sad me ljudi pitaju gdje se to može nabaviti moj prvi roman. Situacija je ovakva. Od prvog izdanja ovog malog, ali meni dragog “poroda od tmine” ostalo je još pet primjeraka. Dobro, ajde, nek vam bude, ostalo je još malo više, ali moram sebi ostaviti dva-tri.

Roman je 2005. godine objavljen u nakladi biblioteke Insula i ne može se više nigdje kupiti. Možda još u nekom štosnom antikvarijatu poneki primjerak koji je vrli čitatelj blagoslovio prostim crtežima na marginama. Može se posuditi u knjižnicama, ali mislim da knjižničari nisu pretjerano veseli kad moraju u zatvoreno spremište. Ozbiljno se doduše šuška o reizdanju, ali to se neće dočekati barem još godinu i pol.

Međutim, približava se moj rođendan, a ja volim poklanjati stvari, pa ako baš hoćete ovu plavo-zelenu ljepotu s potpisom i posvetom metnuti nekamo na policu, evo prilike.

Sve što trebate napraviti jest do 14. svibnja (mog rođendana!) odgovoriti na sljedeće pitanje, poslati mi odgovor na slidekn79@gmail.com s predmetom “Želim Obješene!”, lijepo se potpisati i navesti svoju poštansku adresu. (Bez brige, ovo nije paravan za skupljanje adresa e-pošte. Oni koji žele primati obavijesti kada objavim nešto novo na stranici ubacuju svoj e-mail na desnoj margini ove stranice, ali to nema veze s ovom igrom.)

Nagradno pitanje:

Književni kritičar Denis Derk rekao je da je “Črna mati zemla” danse macabre. Što je to?

O nastanku romana “Obješeni” možete čitati ovdje, a fragmente recenzija pročitajte ovdje.

Leave a Reply