Črna mati zemla ide u novo izdanje

Objavljeno Mar 1, 2017 u Blog

Črna mati zemla ide u novo izdanje

Dvaput je bila rasprodana. Prvi put na ljeto 2015., pa do jeseni. Drugi put krajem prošle godine. E, neš više. Novo izdanje Črne mati zemle izlazi za deset dana, u izdanju Naklade Oceanmore!

Prvog travnja (a nije aprilili i te fore) održat će se premijera predstave Črna mati zemla u ZeKaeM-u, u režiji Dore Ruždjak Podolski i dramatizaciji Tomislava Zajeca. Glazba je gotova, scenografija i kostimi navodno također, ansambl je već dobrano u scenskim probama, sve je nabrijano. Tako mi kaže Ines Carović, koja s glumcima radi na izgovoru međimurske kajkavštine. Mene će pustit blizu tek sljedeći tjedan, jedva čekam. Inače, karte već možete rezervirati/kupiti ovdje (ukucajte “Črna mati zemla” u tražilicu).

A do tada evo novog razloga za veselje. Črna mati zemla dobit će novo ruho, tvrdi uvez, pogovor Krune Lokotara, izbor iz kritika. A posebno veseli što je naslovnicu i omot dizajnirala – kao i tri naslovnice ČMZ-a u izdanju Algoritma – Dunja Janković. Malo je reći da je fenomenalna. Ona nije s ovoga svijeta, bute vidli.

2 Komentari

  1. Čestitam! Bravo! Stvarno fenomenalan uspjeh!

  2. Taman mi odlutao zadnji primjerak – ono kad ne znaš kome si posudio i kome je taj netko posudio da bi posudio nekom desetom… pifkan/autogram/veselje!!! Čestitam :)

Leave a Reply