ČMZ ide na jug – promocija u Rijeci 4. lipnja

Objavljeno May 27, 2013 u Blog

ČMZ ide na jug – promocija u Rijeci 4. lipnja

Nakon dupkom punih promocija u Čakovcu i Sv. Martinu na Muri, Gmižući cirkus Heštoa i Pujtoa sprema kupaće gaće i četkice za zube i putuje u Rijeku.

Ako želite saznati više o meni i mojoj knjizi Črna mati zemla, u utorak, 4. lipnja 2013. godine u 20.00 sati budite u RiBooku, u ulici Janeza Trdine 9a.

Na prvi pogled zločesti mješanac knjižare i trgovine čarobnim štapićima, RiBook je rijetko udobno mjesto na kojem čudesni organizmi koji vole knjige vrebaju susrete sa sebi sličnima.

RiBook će tih dana doista biti krcat dobrim sadržajima. Dan kasnije, 5. lipnja, bit će predstavljanje sjajne zbirke kratkih priča Envera Krivca Ništa za pisati kući o, a prije promocije moje knjige, u 18.30 sati predstavit će se knjiga Katarine Luketić Balkan: od geografije do fantazije.

Ako ste slučajno u dvojbi želite li doista provesti sat vremena u razgovoru s urednikom Krunom Lokotarom i sa mnom o romanu Črna mati zemla, možda vam pri odluci pomogne najnovija kritika Tanje Tolić  s portala najboljeknjige.com.

Dođite. Za dolčevitu će biti prevruće, ali, za ime svijeta, ne zaboravite hipsterske naočale, barem oni koji ih nose. Ponekad čitam u polumraku ne bih li malo pokvario oči. No, zalud, čini se da će izaći iz đira dok se ja obogatim za neku dioptriju. Možda nikad ne saznam kako je to gledati vlastiti život kao dokumentarac iz prvog lica na telki iz 80-ih. I onda ću možda bahato govoriti kako ih nisam nosio ni kad su bile cool, a jedva skrivati čemer.

7 Komentari

  1. Samo nikako da taj cirkus navrati do Zagreba…

    • Draga Matea, možda prije jeseni ni neće! Taj je cirkus davno izmakao mojoj kontroli, ja samo pokušavam pohvatati konce. I dvojicu neobičnih stvorova :-)

      • A onda ćemo morati obuzdati nestrpljivost. :p Teško se boriti s takvim tipovima…

  2. Dolčevita :P

  3. I? Kako je bilo u Rijeci? :-)

    • Hvala na pitanju, Zeno (to je skraćeno od Zenon?) bilo je sjajno. Lokotar i ja smo klepetali sat vremena pred fino popunjenim RiBookom. Došla ekipa s riječke kroatistike, pa je bilo puno prijateljskih faca. Doduše, čitao sam više nego je bilo dogovoreno i možda nisam trebao jer sam se raspao čitajući dio o Međimurskom Mozartu i seoskim igrama. Taj dio više nikada ne čitam pred ljudima… :-)

Leave a Reply